Comments: Spotkanie dyrektora RDLP w Łodzi z przedstawicielami sektora usług leśnych

Article comments

9 comments
💬 9 comments
D
drukarz 19 Dec 2011, 18:20

szkoda ,że RDLP zapomniała o ile % w stosunku do roku ubiegłego wzrosła cena sprzedawanego przez nich drewna.

W
Wujek ↩ drukarz 20 Dec 2011, 22:50

Tadeusz Baryła?

No jasne że nie!

T
turkuć podjadek ↩ Wujek 20 Dec 2011, 23:06

Najgorzej jak się nie ma nic do powiedzenia , a chce sie brylować ......

N
niepokorny ↩ Wujek 22 Dec 2011, 16:29

Teraz jesteś oburzony że na e-drewnie ludzie podbijają cenę (bo chcą kupić drewno), przecież jesteś zwolennikiem e-drewna i nie powinno cię to dziwić. Więc o co ci naprawde chodzi???

W
Wujek ↩ niepokorny 3 Jan 2012, 22:58

Ucz się czytać ze zrozumieniem!

T
turkuć podjadek ↩ Wujek 5 Jan 2012, 23:18

....swoimi mądrosciami to forum, albo zacznij odpowiadać , dyskutować merytorycznie!

Post edytowany przez Administratora>

N
niepokorny ↩ Wujek 6 Jan 2012, 09:04

lepiej ty naucz się logicznie formułować swoje myśli i wyrażać je na forum, raz jesteś za e- drewnem jako jedyną słuszną formą zakupu drewna, a później dziwisz się że ludzie podbijają ceny bo chcą coś robić. No chyba że co wątek zmieniasz pogląd. Ciekawe tak naprawdę czym się zajmujesz poza biciem piany na stronę LP, bo chyba ani jednej złotówki nie wydałeś na swój własny rachunek.

Post edytowany przez Administratora>

W
Wujek ↩ niepokorny 8 Jan 2012, 20:33

Tylko takim typom co obrażają innych, bo mają problemy ze sobą.

Gdyby nie e-drewno to taki typ jak kolega nigdy by drewna nie kupił, bo pewnie nikt, by z takim pieniaczem nie rozmawiał:)

Wyluzuj człowieku bo padniesz przed monitorem.

N
niepokorny ↩ Wujek 10 Jan 2012, 17:20

dopiekłeś mi do żywego normalnie chyba się nie otrząsnę z tego no ja wiem przez sek.

💬 Add comment

← Forum    ← Back to article
Report a bug