Mieszkam w Szwecji i jestem zainteresowana sprzedaza drewna sosnowego i swierkowego ze Szwecji do Polski. Bez problemow moge znalezc dostawców drewna ze Szwecji. Czy sa w Polsce np:producenci mebli sosonowych, swierkowych, producenci lozek, mebli kuchennych lub inni zainteresowani drewnem sosnowym i swierkowym ze Szwecji? Prosze o powazne opinie, bo dopiero mysle o zaczeciu tego biznesu. Z gory dziekuje.
Mieszkam w Szwecji i jestem zainteresowana sprzedaza drewna sosnowego i swierkowego ze Szwecji do Polski. Bez problemow moge znalezc dostawców drewna ze Szwecji. Czy sa w Polsce np:producenci mebli sosonowych, swierkowych, producenci lozek, mebli kuchennych lub inni zainteresowani drewnem sosnowym i swierkowym ze Szwecji? Prosze o powazne opinie, bo dopiero mysle o zaczeciu tego biznesu. Z gory dziekuje.
Witam!
Ja jestem zainteresowany odbiorem drewna, z tym że wielkie znaczenie ma cena. Musi się Pan zorientować jakie są cny drewna poszczególnych klas.
No i co z transportem? Z skąd trzeba by je odebrać? Ja byłbym wstanie na odbiór 300-500m3 drewna miesięcznie.
Gdyby byl Pan uprzejmy podac mi bardziej szczegolowe dane co Pana interesuje , np: rodzaj, gatunek drewna, jakosc, wymiary, co Pan wytwrza - to wtedy wyslalabym Panu szczegolowe informacje, co do ceny, transportu itp.
Podalabym swoj adres mailowy do kontaktu.
Prosze o odpowiedz.
Interesuje mnie głównie sosna i świerk tartaczny, drewno I i II, III -klasy. Długości najlepiej żeby były w przedziale 10- 12m. Zajmuje się produkcją głównie drewna budowlanego.
Adres e-mail ***
czekam na ofertę.
płatne gotówką do ręki zaraz po odebraniu towaru.
Wiadomość edytowana przez Administratora
Ogłoszeń.
Witam ja także byłbym zainteresowany zakupem sosny ze Szwecji.
Interesuje mnie głównie sosna s2b. Fajnie jakby pani przesłała mi jakiś cennik tego drewna i na jakie ilości ewentualnie mógłbym liczyć. A to mój e-mail ***
jestem zainteresowany drewnem iglastym.a czy drewno twarde liściaste też można kupić w szwecji.
prosze o ceny drewna sosnowego na maila (***)
Wiadomość edytowana przez moderatora
pomysł ciekawy ale jedynym kryterium jest Cena czy juz wiecie jak za m3 kloca / tarcicy
Jestem zainteresowany ofertą. Interesuje mnie tarcica obrzynana sosnowa w klasie skandynawskiej US lub HVS z dostawą o oklolice Wrozławia. 1 - 2 ładunki miesiacznie. Pozdrawiam.
ja mogę byc twoim odbiorcą
Witam prosze o przesłanie oferty handlowej na adres (***)l. Czy tylko świerk ii sosna wchodzi w grę?
Wiadomość edytowana przez Administartora
Chętnie dowiem się czegoś więcej, proszę o kontakt (***)
Wszystkich Panstwa zainteresowanych zakupami suchej tarcicy sosnowej i swierkowej ze Szwecji prosze o odszukanie w dziale ogloszen ,mojego ogloszenia nr 182577, w ktorym podaje moj adres e-mail (***)
Jezeli jestescie Panstwo zainteresowani - prosze o e-maila ze szczegolowa specyfikacja zapotrzebowania (opis produktu,wymiary, jakosc,wilgotnosc, ilosc zapotrzebowania,opis do czego ma byc wykorzystywane, itp)- wtedy przygotujemy oferte dostosowana do Panstwa potrzeb.(Jednorazowe zamowienie: minimun 50 m3). Z powazaniem Hanna O. /Szwecja
Interesuje mnie tarcica sosnowa sucha 10+-2%;
25x100 w klasie VHS
25x125 w klasie VHS
50x100 w klsaie US lub VHS
50x115 w klasie US lub VHS
Ilości min. po jednym ładunku z każdego wymiaru miesięcznie.
Witam Pana. Potrzebuje od Pana dodatkowej informacji - w zwiazku z tym, prosze o odszukanie w dziale ogloszen ,mojego ogloszenia nr 182577, w ktorym podaje moj adres e-mail.
Ja skontaktuje sie z Panem , jak tylko poda mi Pan swojego maila.
Pozdrawiam H.Ojrzynska
dąb
mnie interesuje ile zapłacą w Polsce za m3 dostarczonego drewna.
Szanowny Panie,
Firma, którą reprezentuje od 25 lat produkuje karnisze a od 10 lat meble dla IKEA. Uprzjmie proszę o przesłanie oferty na drewno sosnowe w postaci elelmentów 50x100x4000mm w wilgotności do 10%.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Panie Piotrze B. Z przyjemnoscia wyslemy Panstwu oferte cenowa na w/w produkty - prosze tylko o podanie swoich danych kontaktowych.
Na tym Forum nie mozna wymieniac sie adresami mailowymi i dokonywac transakcji. Prosze Pana Panie Piotrze , zatem o odszukanie mojego ogloszenia nr 182957, gdzie podaje swoj adres e-mailowy(***)
Prosze na tego e-maila wyslac to samo pytanie , a wtedy odesle Panu oferte. Pozdrawiam serdecznie Hanna Ojrzynska
Wpis edytowany przez Administratora
Panie Mariuszu! Mam przygotowana oferte dla Pana - ale jak mam ja Panu wyslac, skoro nie znam Panskiego adresu e-mail.
Bardzo prosze o przeslanie na moj adres e-mail
swoich danych kontaktowych , bo inaczej nie mam mozliwosci skontaktowania sie z Panem.
Wiadomość edytowana przez Administratora - Szanowni Państwo zgodnie z naszymi zasadami Forum to miejsce dyskusji, pomocy i naszych komentarzy do różnych zagadnień. Sprawy biznesowe prosimy załatwiać za pośrednictwem Giełdy ogłoszeń.
A mnie interesuje tarcica sosnowa suszona. Wymiary na meila proszę o podanie czy jest tak możliwość czy tylko drewno w klocu.e-meil to (***) Czekam na szybką odp.Pozdrawiam
Interesuje mnie sosna i świerk tartaczny, drewno I i II, III -klasy. Długości w przedziale 10- 12m. Średnica min.40 cm. Zajmuje się produkcją głównie drewna budowlanego.
(***)
Przypominam, że Forum to miejsce prowadzenia dyskusji i wymiany doświadczeń, do poszukiwania kontrahentów i zawierania transakcji handlowych służy Giełda Ogłoszeń - Administrator
Witam.
Cena drewna w szwecji jest wysoką z powodu wysokiego kursu waluty Szweckiej (korona 0,45) teraz korona stoi korzystnie dla kupujących bo tanio kupujom. Sam mam tu firmę ( import-export ) . Rozmawiałem z właścicielem hywlerni muwi że rok 2013 trzeba jaknajszybciej zapomnieć. Magazyny majom pełne tylko problemy ze sprzedażą zapytam o cene i wam odpirze w euro. Wszystkiego dobrego w 2014.
witam,
poprosze oferte na sosna i świerk tartaczny, drewno I i II, III -klasy.
dziękuję
To jest link do ogłoszenia podanego wyżej: 182577 tarcica sucha sosnowa i świerkowa ze Szwecji. W celu kontaktów biznesowych proszę o korzystanie z Giełdy Ogłoszeń.
SOSNA,SWIERK W 2013 - 133 z£ m3
BRZOZA W 2013 - 322 z£ m3
CENY SPADAJOM W 2014 SZWECKIE TARTAKI PODNOSZOM SIE W 2014
CO MYSLICIE O CENIE PODANEJ ???
NARAZIE TO TYLKO SPRAWDZENIE CEN MAPISZCIE WASZE ZDANIE.
POZDRAWIAM PAWEL
B£OND BRZOZA BY£A PO 157 Z£ M3
Czy zna Pan aktualne ceny tarcicy świerkowej? Interesuje mnie kl u/s+V,standardowe dł. wymiary 50x150mm, 63x150mm 75x150mm
Witam serdecznie,
jestem zainteresowany współpracą. Bardzo proszę o podanie do Państwa maila, mam kilka pytań. Z góry dziękuję.
znajomymi w temacie drewna skandynawskiego. pozdrawiam!
Witam
Jakie są ceny aktualne ?
Z GURY PRZEPRASZAM ZA BRAK CZASU ****
ZA PARE TYGODNI PODAM CENY DREWNA Z 29 WOJEWUDZTW NA 2014
świerka i sosny, oraz info co do transportu.
podaje adres.
CZekam na odpowiedz i z góry dziekuje :-)
email usunięty przez Administratora
Do nawiązywania kontaktów biznesowych służy giełda ogłoszen drewno.pl
Witam. Jestem zainteresowany drewnem ze szwecji. prosze o kontakt i podanie cen ...
świerka i sosny, oraz info co do transportu.
podaje adres.
Czekam na odpowiedz i z góry dziekuje :-)
email usunięty przez Administratora
Do nawiązywania kontaktów biznesowych służy giełda ogłoszen drewno.pl
Wiem, że firmy budowlane z drewna sosnowego budują domy narzędziowe,ogrodowe, działkowe a nawet caloroczne. Czy im się oplaca ze Szwecji kupować- nie wiem???? Życzę wszystkiego najlepszego.....
http://www.skogforsk.se/sv/KunskapDirekt/Priser-och-andra-siffror/Virkespriser/
TEN ZALONCZNIK POKAZUJE CENE SREDNIOM W CALEJ SZWECJI CENY SOM RURZNE Z ZALERZNOSCI OD WOJEWUDZTWA
CZY SIE OPLACA KUPIC DREWNO ZE SZWECJI
TAK OPLACI SIE TYLKO W DURZEJ ILOSCI MAM NA MYSLI CALY SAMOCHUD CIENRZAROWY
(***)
Post edytowany przez Administratora
Witam wszystkich! mam dostęp do drewna ze szwecji lecz nie bardzo mam rozeznanie co gdzie i za ile jeżeli jest ktoś zainteresowany w zagłębieniu sie w temat zapraszam. Interesuje mnie import do Polski
Kupie buka ze szwecji jaka byłaby cena?.
sprecyzuje swoją wypowiedź a mianowicie jakie ceny gotowy jest zapłacić odbiorca w polsce wiadomo że każdy chce jak najmniej ale nie orientuje sie nawet w tych najniższych cenach i główne gatunki to sosna i świerk, sprawa transportu: nie dysponuje żadnym większym autem które nadawało by sie do transportu. Pozdrawiam
TRANSPORT PO MOJEJ STRONI .
PROSZĘ PODAĆ CENY.
DZIĘKUJE
DANIEL.
Pracuje w tartaku w Szwecji. Prosze o kontakt. Moje dane kontaktowe zamieszczam w ogloszeniach:
tarcica sosnowa: ogloszenie nr 212524 z 17 lutego 2015
tarcica swierkowa: ogloszenie nr 212525 z 17 lutego 2015
Pracuje w tartaku w Szwecji. Prosze o kontakt. Moje dane kontaktowe zamieszczam w ogloszeniach:
tarcica sosnowa: ogloszenie nr 212524 z 17 lutego 2015
tarcica swierkowa: ogloszenie nr 212525 z 17 lutego 2015
Witam Panią nawiąże współprace potrzebuje pomocy w sprawie tego drewna zapraszam.
rombud1 @ interia.pl
Witam . Firma nie traktuje zbyt poważnie przyszłych klientów.
Szef nie wiarygodny .
Po pewnym czasie rezygnuje z dostarczenia drewna pod wskazany adres.
pozyskiwali z Północnego Uralu Rosji, może będą zainteresowani nowym dostawcą.