Poszukuję firmy zdolnej do wyprodukowania klocków.

Wątek forum

7 wpisów
A
Artur Grześ

Witam.

Zwracam się do Was z prośbą o poradę. Otrzymałem zadanie rozeznania polskiego rynku obróbki drewna. Tzn. poszukuję firmy zdolnej podjąć produkcję drewnianych klocków wedle jasno określonego projektu. Jako, że inwestor i wynalazca są Duńczykami porównam projekt do klocków Lego. Tzn. klocki z licznymi otworami wierconymi na dokładny wymiar itp.

Proszę o jakieś wskazówki jak dotrzeć do producentów, ponieważ nie interesuje mnie współpraca z firmami produkującymi klocki w chinach gdyż tego własnie próbuję uniknąć.

Pozdrawiam

Artur

P.s. Porady oczywiście tutaj bądź na adres e-mail: ***

Ah i oczywiście wybaczcie jeżeli nie zawarłem jakichś bardzo istotnych informacji dla projektu. Pytajcie jeżeli czegokolwiek brakuje:)

Wiadomość edytowana przez Administratora

↩️ 7 wpisów
A
Artur Grześ 18 lis 2012, 00:38

Witam.

Zwracam się do Was z prośbą o poradę. Otrzymałem zadanie rozeznania polskiego rynku obróbki drewna. Tzn. poszukuję firmy zdolnej podjąć produkcję drewnianych klocków wedle jasno określonego projektu. Jako, że inwestor i wynalazca są Duńczykami porównam projekt do klocków Lego. Tzn. klocki z licznymi otworami wierconymi na dokładny wymiar itp.

Proszę o jakieś wskazówki jak dotrzeć do producentów, ponieważ nie interesuje mnie współpraca z firmami produkującymi klocki w chinach gdyż tego własnie próbuję uniknąć.

Pozdrawiam

Artur

P.s. Porady oczywiście tutaj bądź na adres e-mail: ***

Ah i oczywiście wybaczcie jeżeli nie zawarłem jakichś bardzo istotnych informacji dla projektu. Pytajcie jeżeli czegokolwiek brakuje:)

Wiadomość edytowana przez Administratora

M
Max 19 lis 2012, 23:14

Prosze o przeslanie specyfikacji . Pozdrawiam

S
SŁAWOMIR 20 lis 2012, 13:46

Witam!

Proszę o kontakt .Jestem rzetelnym producentem stolarki z Wielkopolski.Pozdrawiam

A
Artur Sujkowski 21 lis 2012, 12:28

Witam,

Poproszę o specyfikację wymiarowo-jakościową oraz informację nt gatunków drewna jakie mają być użyte w produkcji. Jesteśmy firmą specjalizującą się w produkcji elementów meblowych. Lokalizacja północno-zachodnia Polska.

Pzdr

Artur Sujkowski

tel 697 711 124 email artursujkowski@o2.pl

A
Artur Grześ ↩ SŁAWOMIR 21 lis 2012, 13:10

Panie Sławomirze przydałby się jakiś kontakt. Teże jestem niegdysiejszym wielkopolaninem;) moj mail to artur(kropka)grzes(małpa)gmail(kropka)com

K
Kamil 25 lis 2012, 19:19

Witam serdecznie,

proszę o przesłanie rysunków na adres email.

Możemy wykonać takie elementy na maszynie cnc.

biuro@3dcnclaser.pl

pozdr

Ł
łukasz 11 gru 2012, 10:51

witam, także poproszę o specyfikację na adres email

biuro@pw-wam.pl

↩️ Odpowiedz w wątku

← Forum
Zgłoś błąd