Witam.
Zwracam się do Was z prośbą o poradę. Otrzymałem zadanie rozeznania polskiego rynku obróbki drewna. Tzn. poszukuję firmy zdolnej podjąć produkcję drewnianych klocków wedle jasno określonego projektu. Jako, że inwestor i wynalazca są Duńczykami porównam projekt do klocków Lego. Tzn. klocki z licznymi otworami wierconymi na dokładny wymiar itp.
Proszę o jakieś wskazówki jak dotrzeć do producentów, ponieważ nie interesuje mnie współpraca z firmami produkującymi klocki w chinach gdyż tego własnie próbuję uniknąć.
Pozdrawiam
Artur
P.s. Porady oczywiście tutaj bądź na adres e-mail: ***
Ah i oczywiście wybaczcie jeżeli nie zawarłem jakichś bardzo istotnych informacji dla projektu. Pytajcie jeżeli czegokolwiek brakuje:)
Wiadomość edytowana przez Administratora
Witam.
Zwracam się do Was z prośbą o poradę. Otrzymałem zadanie rozeznania polskiego rynku obróbki drewna. Tzn. poszukuję firmy zdolnej podjąć produkcję drewnianych klocków wedle jasno określonego projektu. Jako, że inwestor i wynalazca są Duńczykami porównam projekt do klocków Lego. Tzn. klocki z licznymi otworami wierconymi na dokładny wymiar itp.
Proszę o jakieś wskazówki jak dotrzeć do producentów, ponieważ nie interesuje mnie współpraca z firmami produkującymi klocki w chinach gdyż tego własnie próbuję uniknąć.
Pozdrawiam
Artur
P.s. Porady oczywiście tutaj bądź na adres e-mail: ***
Ah i oczywiście wybaczcie jeżeli nie zawarłem jakichś bardzo istotnych informacji dla projektu. Pytajcie jeżeli czegokolwiek brakuje:)
Wiadomość edytowana przez Administratora
Prosze o przeslanie specyfikacji . Pozdrawiam
Witam!
Proszę o kontakt .Jestem rzetelnym producentem stolarki z Wielkopolski.Pozdrawiam
Witam,
Poproszę o specyfikację wymiarowo-jakościową oraz informację nt gatunków drewna jakie mają być użyte w produkcji. Jesteśmy firmą specjalizującą się w produkcji elementów meblowych. Lokalizacja północno-zachodnia Polska.
Pzdr
Artur Sujkowski
tel 697 711 124 email artursujkowski@o2.pl
Panie Sławomirze przydałby się jakiś kontakt. Teże jestem niegdysiejszym wielkopolaninem;) moj mail to artur(kropka)grzes(małpa)gmail(kropka)com
Witam serdecznie,
proszę o przesłanie rysunków na adres email.
Możemy wykonać takie elementy na maszynie cnc.
biuro@3dcnclaser.pl
pozdr
witam, także poproszę o specyfikację na adres email
biuro@pw-wam.pl