Mam trochę własnego lasu, chciałbym mięć możliwość przecierania drewna na deski. Czy warto kupić w tym celu trak na pilarkę łańcuchową firmy Logosol? Bardzo proszę o opinie osoby, które używają takie urządzenie.
Mam trochę własnego lasu, chciałbym mięć możliwość przecierania drewna na deski. Czy warto kupić w tym celu trak na pilarkę łańcuchową firmy Logosol? Bardzo proszę o opinie osoby, które używają takie urządzenie.
Mam już pilarkę Stihl więc musiałbym, dokupić tylko urządzenie prowadzące.
Czy Ty na głowę upadłeś Chłopie.
też się nad tym zastanawiałem gdy chciałem ciąć drewno na palety pod drewno kominkowe dla swojej firmy. Ale gdy policzyłem to ZADNA opłacalność, no chyba że dodatkowo chcesz "zarabiać" na trocinach. Policz że na sam rzaz potrzeba 0,6cm drewna, a to sama strata nie mówiąc o obecnych cenach drewna. jeśli chcesz koniecznie sprzęt tej firmy to weź pod uwagę oferowany przez nich trak taśmowy, ale nie wiem jak z cenami. W zależności w jakich okolicach mieszkasz poważnie rozważ sprzedaż drewna okrągłego. Pzdr.
zawieźć drewno do tartaku i zlecić przetarcie, potem jeszcze przywieźć do siebie. Dlatego chcę poznać opinię kogoś kto używa takiego urządzenia.
Jak chcesz się piwa napić , to browaru nie kupujesz !
jw