buk s2b

Тема форуму

8 дописів
T
tomasz

Witam wrzystkich i mam zapytanie. Mam drewno s2b buk , co można z niego zrobić aby zarobić.

↩️ 8 дописів
T
tomasz 11 лют 2014, 18:56

Witam wrzystkich i mam zapytanie. Mam drewno s2b buk , co można z niego zrobić aby zarobić.

T
tomasz 11 лют 2014, 18:58

Nie chodzi o opał

G
GATER 13 лют 2014, 08:41

L
lolo 13 лют 2014, 09:09

Musisz posiadać suszarni bo towar po 3 dniach jest suchy.

T
tomasz ↩ GATER 13 лют 2014, 13:54

To jest prawdziwy Polak, przez duże " p " . Pomoc taka jakiej się spodziewałem. Pozdrawiam.

R
Radek 16 лют 2014, 18:40

możesz przerobić te drewno na kilka sposobów. Jeśli drewno jest ładne i grube długości 2.5m możesz je pociąć w deskę , jeśl surowiec jest kiepski i krótki to trzeba się pobawić w wycinanie i możesz wyciąć fryzy pod konkretnego kontrahenta, kontrahent jest tu słowem kluczem nie możesz sobie nawycinać co popadnie tylko musisz zrobić tę deskę czy fryza pod konkretnego klienta Ale jeśli masz niewiele wspólnego z branżą drzewną to lepiej chyba póścić to w opał .

Ile tego masz i gdzie jesteś zlokalizowany?

G
GATER 16 лют 2014, 21:29

MASZ RACJE ALE WIESZ JAK JEST Z BUKIEM ,ILE JEST ODPADU, SAM PRÓBOWAŁEM I NAPRAWDE NA FRYZACH WYSZŁEM NA LEKKIM PLUSIE PO PRZEROBIENIU 56M3,LEPIEJ SPRZEDAĆ NA OPAŁ!!!!

T
tomasz 17 лют 2014, 11:54

Witam, pochodze z okolic Łodzi i mam tego sporo i buka i dęba , maszyny to nie kłopot, na tę chwile sprzedaje opał ale szkoda na takim drewnie tak mało zarabiać. Szukam pomysłu albo odbiorcy z pomysłem. Jeśli przecierać na deske to jaki wymiar jest najbardziej poszukiwany ? Pozdrawiam.

↩️ Відповісти в темі

← Форум
Повідомити про помилку