mam pytanie czy nie ma ktos jakiś informancji na ten temat, złozyłem wniosek w dyrekcji regionalnej i powiedziano mi że przesłano go do warszawy, wiem że do końca roku mają być decyzje ale ciekawi mnie teraz jak to będzie
mam pytanie czy nie ma ktos jakiś informancji na ten temat, złozyłem wniosek w dyrekcji regionalnej i powiedziano mi że przesłano go do warszawy, wiem że do końca roku mają być decyzje ale ciekawi mnie teraz jak to będzie
nowe inwestycje. Jak narazie do mnie tez jeszcze nic nie przyszlo... Malo czasu LP zostawily na odwolanie i rozpatrzenie odwolania w razie nie przyznania calej puli drewna na jaka zlozylismy...
mój wniosek przesłali z taka samą masa na jaką złożyłem, niby do końca roku ma byc wszystko wiadomo, a zmiejszali komuś po tej weryfikacji?? jak rozmawiałem z lesnikami podczas wizyty u mnie to cos tam bakneli że są wnioski z bardzo duzymi wzrostami mocy produkcyjnej ale mało realnymi
rok 2014 się skończył . decyzji brak.
pytałem się i powiedziano mi że mój wniosek został podpisany przez dyrektora, zadzwoń najlepiej do swojej regionalnej dyrekcji, mi udzielili informacji(radom)