do Dyrektora Generalnego LP

Forenthread

5 Beiträge
T
tomasz

Jak mamy istnieć , rozwijać się , zatrudniać pracowników mając zupełnie inne ceny jak klienci kupujący powyżej 30 tyś m3 rocznie, czy warto mieć kilku odbiorców w niskiej cenie niż tysiące w średniej. Jak mamy budować ten kraj, płacić podatki jak na starcie jesteśmy skreśleni. Słychać przechwałki , cytat : moja cena średnio roczna na ten rok to 108 zł za m3 za brzozę, dęba, buka, graba i to Ja decyduje co mają na auto włożyć, takie ceny to sam osobiście ustalam z Generalnym LP , na aukcjach jestem tylko po to aby ceny podbijać , niech się zarzynają, jak czasem coś wpadnie to i tak nie ma to znaczenia itd. Tak się handluje z LP........

↩️ 5 Beiträge
T
tomasz 11 Jul 2015, 14:21

Jak mamy istnieć , rozwijać się , zatrudniać pracowników mając zupełnie inne ceny jak klienci kupujący powyżej 30 tyś m3 rocznie, czy warto mieć kilku odbiorców w niskiej cenie niż tysiące w średniej. Jak mamy budować ten kraj, płacić podatki jak na starcie jesteśmy skreśleni. Słychać przechwałki , cytat : moja cena średnio roczna na ten rok to 108 zł za m3 za brzozę, dęba, buka, graba i to Ja decyduje co mają na auto włożyć, takie ceny to sam osobiście ustalam z Generalnym LP , na aukcjach jestem tylko po to aby ceny podbijać , niech się zarzynają, jak czasem coś wpadnie to i tak nie ma to znaczenia itd. Tak się handluje z LP........

J
jesion 12 Jul 2015, 19:29

jaka jest prawdopodobna cena surowca w drodze negocjacji cenowe z generalna przy zakupie 30 000tys m3?

T
turkuć podjadek 13 Jul 2015, 10:27

To można sobie negocjować ceny drewna ?

I skąd ta granica 30tys. m3 ?

Sorki , albo coś przespałem , albo jestem bardzo niedoinformowany ????

Oświećcie mnie !

G
gosia-n 13 Jul 2015, 14:04

Też bym chciała wiedzieć od kiedy to można prywatnie negocjować ceny z dyrektorem LP?????

W
Wujek 21 Jul 2015, 20:22

Przy wódce pogadali i bzdury uchwalili :)

↩️ Im Thread antworten

← Forum
Fehler melden