Ładowarka kramer

Wątek forum

3 wpisy
T
Trakdrew

Witam mam pytanie co sądzicie o ładowarce kramer do tartaku właśnie się zastanawiam co będzie lepsze kramer czy wózek widłowy nie będzie mi to służyć do manipulacji tylko niekiedy podwozenie klocków ale w szczególności do sztaplowania desek, rozwozenia na różne miejsca na placu. Jeżeli chodzi o model to kramer 1150 a wózek to jeszcze nie wiem ale jakiś z udzwigiem 4 tony i niskim masztem.

↩️ 3 wpisy
T
Trakdrew 7 mar 2016, 07:01

Witam mam pytanie co sądzicie o ładowarce kramer do tartaku właśnie się zastanawiam co będzie lepsze kramer czy wózek widłowy nie będzie mi to służyć do manipulacji tylko niekiedy podwozenie klocków ale w szczególności do sztaplowania desek, rozwozenia na różne miejsca na placu. Jeżeli chodzi o model to kramer 1150 a wózek to jeszcze nie wiem ale jakiś z udzwigiem 4 tony i niskim masztem.

D
Damianoss 25 paź 2018, 11:31

Mam te ładowarkę, raczej się nie psuję, a jak coś się wydarzy to wszystkie części masz dostępne

Wpis edytowany przez Administratora

D
DRE-WCOM 21 lis 2018, 21:03

Witam.

polecam KRAMERA 100% mam 611 i spisuje sie idealnie tylko polecał bym albo łamany na srodku albo dwie osie skretne jedna os troche malo chyba ze masz dużo miejsca

↩️ Odpowiedz w wątku

← Forum
Zgłoś błąd