Witam. Jestem na etapie poszukiwania używanej wielopiły,głównie do cięcia łat. Na co zwracać uwagę przy zakupie takiej maszyny czy lepsze są gąsienicowe czy walcowe i jak taka maszyna sprawdza się podczas pracy. Może ktoś zmienia na nową czy większą i ma na pozbyciu taką maszynę. Z góry dziękuję za wypowiedzi. Pozdrawiam
Witam. Jestem na etapie poszukiwania używanej wielopiły,głównie do cięcia łat. Na co zwracać uwagę przy zakupie takiej maszyny czy lepsze są gąsienicowe czy walcowe i jak taka maszyna sprawdza się podczas pracy. Może ktoś zmienia na nową czy większą i ma na pozbyciu taką maszynę. Z góry dziękuję za wypowiedzi. Pozdrawiam
Tylko zabardzo nie wiem jakie są dobre i nie zawodników nie wiem na co zwracać uwagę przy doborze
kup sobie bydgoską dppa bedzie służyła i jako wielopiła i obrzynarka w razie co posiadam taką
A z jakiego roku masz
lata 90 ,tartak.korne@onet.pl
Tartacznik ma racje DPPA FOD można używać jako wielopiłe i obrzynarke. wystarczy tuleje zamontowac
co do firmy to czeskie TOS sa dobre
możesz mi powiedzieć kolego cos na temat wielopiły TOS SVITAVY PWR 402?
polecam wielopiłę FOD DPPA 60 cena OK.190 000 netto-inwestycja na kilka pokoleń
mają też wielopiły-które mogą pracować jako obrzynarki i niczego nie trzeba montować