Certyfikat FSC. Pomocy!!!

Forenthread

3 Beiträge
R
Runner25

Witam,

Potrzebuje informacji od osób, które są w temacie certyfikacji drewna znakiem FSC.

Jeden z moich odbiorców potrzebuje koniecznie tego certyfikatu, w celu dalszej współpracy.

Tak się składa, że nie mam go niestety, a temat jest dość pilny.

Proszę mi powiedzieć jak wygląda w praktyce i finansowo dostanie takiego certyfikatu.

W internecie dużo o tym się piszę ale bez konkretnych informacji.

Jeśli ktoś zna namiary na dobrą jednostkę, która ma upoważnienie do wydawania FSC, to proszę o info.

Pozdrawiam

Paweł

↩️ 3 Beiträge
R
Runner25 2 Aug 2017, 20:04

Witam,

Potrzebuje informacji od osób, które są w temacie certyfikacji drewna znakiem FSC.

Jeden z moich odbiorców potrzebuje koniecznie tego certyfikatu, w celu dalszej współpracy.

Tak się składa, że nie mam go niestety, a temat jest dość pilny.

Proszę mi powiedzieć jak wygląda w praktyce i finansowo dostanie takiego certyfikatu.

W internecie dużo o tym się piszę ale bez konkretnych informacji.

Jeśli ktoś zna namiary na dobrą jednostkę, która ma upoważnienie do wydawania FSC, to proszę o info.

Pozdrawiam

Paweł

J
JAREK 3 Aug 2017, 22:21

Firmy certyfikujace w POLSCE SGS i NEPCON. Ekspresowo tego raczej nie da sie uzyskac przede wszystkim biurokracja !!!! Najpierw oczywiscie kasa, jesli jestes w miare malym przedsiebiorca - audit certyfikacyjny chyba okolo 7tys i co roku audit tez cos chyba w sumie wyjdze okolo 5-7 tys.

D
Dominik Jabłoński 22 Jul 2019, 14:48

Osoby zainteresowane wdrożeniem FSC może zainteresować poradnik:

https://www.drewno.pl/artykuly/11467,certyfikat-fscr-coc-w-6-krokach-bezplatny-poradnik-do-pobrania.html

↩️ Im Thread antworten

← Forum
Fehler melden