wyroby palet jednorazowych elementy palet

Forum thread

4 posts
R
Rafal

Witam serdecznie

zajmuje się wyrobem materiałow z drzewa dębowego .

Chciałbym zainwestować w robienie palet jednorazowych . Czy jest jakaś możliwość mniej więcej jak obliczyc ile palet by zrobiło się z jednego metra drzewa ? Wiem że można obliczyc poprzez długość szerokość , ale czy wie ktoś może kto już w tym siedzi , np kupuje metr drzewa wychodzi mi z tego 100 palet . ? jest tajak możliwość

↩️ 4 posts
R
Rafal 5 Sep 2017, 11:24

Witam serdecznie

zajmuje się wyrobem materiałow z drzewa dębowego .

Chciałbym zainwestować w robienie palet jednorazowych . Czy jest jakaś możliwość mniej więcej jak obliczyc ile palet by zrobiło się z jednego metra drzewa ? Wiem że można obliczyc poprzez długość szerokość , ale czy wie ktoś może kto już w tym siedzi , np kupuje metr drzewa wychodzi mi z tego 100 palet . ? jest tajak możliwość

S
szu 5 Sep 2017, 16:36

Z 1 m3 drewna s2b podziel to przez gr szer desek potrzebnych do tych palet i ci wyjdzie ilość palet .Jednorazówka jest każda inna więc nikt ci tego nie wyliczy a swoją drogą robiąc w dębie zabierasz się za palety?

R
Rafal 5 Sep 2017, 17:03

myslałem że będzie lepiej. . Chcem sie poprostu rozbujać na czymś w co mniej trzeba inwestować tarcica na palete tansza jest

S
szu 5 Sep 2017, 18:24

jeśli jest to tylko kwestia zam. to wbijaj do np. ed wood biała podlaska płacą od ręki można powiedzieć a towaru potrzebują mnóstwo .Przerabiając 100 m3 papierówki na deskę obyś zarobił tyle samo co przerabiając 22 m3 tartacznego dęba na fryzy czy graniaka.

↩️ Reply in thread

← Forum
Report a bug