Witam. Potrzebuję pomocy w uruchomieniu traka MEBOR HTZ 1200 rok produkcji 2006. Zakupiliśmy tego traka i nie możemy sobie poradzić opanowaniem pracy na tym traku (nie mamy kontaktu ze sprzedającym), trak jest w pełni sprawny. Posiadamy traki WIREX na wąską taśmę a ten jest zupełnie inny (wersja i oprogramowanie słoweńskie). Gdyby ktoś miał taki trak była bym wdzięczna gdyby można było przyjechać i oglądnąć ewentualnie u nas na miejscu oczywiście postaram się odwdzięczyć (Strzyżów woj. podkarpackie)
Witam. Potrzebuję pomocy w uruchomieniu traka MEBOR HTZ 1200 rok produkcji 2006. Zakupiliśmy tego traka i nie możemy sobie poradzić opanowaniem pracy na tym traku (nie mamy kontaktu ze sprzedającym), trak jest w pełni sprawny. Posiadamy traki WIREX na wąską taśmę a ten jest zupełnie inny (wersja i oprogramowanie słoweńskie). Gdyby ktoś miał taki trak była bym wdzięczna gdyby można było przyjechać i oglądnąć ewentualnie u nas na miejscu oczywiście postaram się odwdzięczyć (Strzyżów woj. podkarpackie)
Z czym konkretnie macie problem?
cięcia itd.. byli PANOWIE Z INTER BIS no i też nie bardzo pomogli stwierdzili żeby kupić nowe oprogramowanie itd to będzie łatwiej ale to jest kolejny bardzo duży koszt a myślimy że gdyby ktoś pokaz na tym co i jak (oni twierdzą że na tych nowych potrafią) to dalibyśmy radę
Ja pracuje na wravorze pierwszym 1200nb 2012rok. Teraz robie na wravorze WRC1150AC wiec nie pomogę zbytnio bo jak wy macie z 2006 to tam powinno być proste sterowanie a nie zadne skomplikowane.
Jaki koszt oryginalnego nowego sterowania?
Jeśli chodzi o ustawienia grubości cięcia to mam pomysł.
Za max 2,5 tys zł. będziecie mieć komplet firmy selbit sterownik isp010 + enkoder i połączenie.
Montaż banalny, sam dokładałem do starego traka bez problemu, podejrzewam ze w wirexie macie to samo to obsługa będzie znana. Instrukcje po polsku, serwis szybko i na miejscu. Pozdrawiam.
konkretni ludzie którzy będą w stanie stwierdzić że to do tego traka się nadaje?
Napisz na zelmerek07@gmail.com
Niestety sterownik firmy selbit nie pasuje....jest może jeszcze ktoś kto by pomógł ogarnąć temat...chodzi o pokazanie na swojej lub naszej maszynie jak to wszystko działa